Katalozi

Štampa velikih tiraža

Ofset roto štampa

Proces roto štampe je veoma ekonomičan za velike tiraže, a prednosti su brzina i kvalitet. Proces obrade papira se vrši iz rolne u tabak.

Za razliku od standardne ofset štampe iz tabaka, tehnologije koja je veoma raširena, relativno brza i primenljiva za velike raspone tiraža i veoma dobrog kvaliteta štampe, štampa velikih tiraža najčešće podrazumeva ofset štampu iz rolne, koja omogućava mnogo veću brzinu štampe uz zadržavanje kvaliteta otiska štampe iz tabaka. Ogromnim napretkom elektronike i računarstva prethodne dve decenije omogućena je kompjuterizacija štamparskih mašina za štampu iz rolne (tzv. rotacija ili roto-mašina), što je dovelo do smanjivanja minimalnog isplativog tiraža za štampu na takvim mašinama na oko 5000 komada. Savremene roto-mašine su koncipirane kao proizvodne linije, pošto pored štampe iz rolne omogućavaju i nanošenje lepka (roto-lepljenje), savijanje tabaka, obrezivanje gotovih štampanih proizvoda i njihovo pakovanje u pakete sa odgovarajućim brojem kataloga spremnih za isporuku. Uobičajene brzine štampe na roto-mašinama se kreću u opsegu od oko 20.000 otisaka na sat, pa sve do 100.000 otisaka na sat. Roto-mašine omogućavaju štampu na dosta tanjem papiru nego mašine za štampu iz tabaka, što omogućava veliku uštedu krajnjem kupcu.

Ofset tabačna štampa

Osmobojna tabačna mašina na papirima različitih gramatura ostvaruje izuzetan kvalitet i brzinu štampe do formata 500 ✕ 700 mm.

Specijalizovani smo za izradu kataloga i brošura većih tiraža (najisplativije u opsegu od 300 do 5000 komada). Katalozi i brošure su reklamni štampani materijal, sredstvo informisanja i tržišne komunikacije, koji se koriste za oglašavanja, predstavljanja i prezentacije firme, proizvoda ili usluge. Kataloge i brošure izrađujemo u raznim dimenzijama i formatima, a sve u svrhu Vaše promocije i orginalnosti.

Kontakt

Kontaktirajte nas

Poruka je uspešno poslata. Hvala na saradnji.