Katalozi

O nama

Privredno društvo Esprint plus doo svoje poslovanje realizuje kroz 5 segmenta: reklamni materijal, sredstva lične zaštite i opreme, profesionalna sredstva za održavanje higijene prostora, štampa velikih tiraža i digitalni marketing. Osnovan je 2011. godine kao agencija Esprint, a u narednim godinama transformiše se u privredno društvo Esprint plus doo.

Početak poslovanja Esprint plus doo vezuje se za izradu, distribuciju i štampu reklamnog materijala. Vremenom Esprint plus doo širi svoje poslovanje u više segmenata. Uzima učešće na tržištu offset roto i tabačne štampe velikih tiraža. Kao firma koja prati sve zakonske akte iz oblasti lične zaštite i opreme kao i potrebe na tržištu, Esprint plus doo razvija svoje poslovanje ka distribuciji sredstava lične zaštite i opreme sa obezbeđenjem svih pripadajućih sertifikata odobrenih od strane akreditovanih institucija. Da bi upotpunio svoj proizvodni portfolio Esprint plus doo počinje da se bavi i plasmanom profesionalnih sredstava za održavanje higijene prostora.

Naša misija zasnovana je na zadovoljstvu krajnjeg potrošača uz ispunjavanje socijalne i društvene odgovornosti, pri tom stvarajući okvire za nove poslovne mogućnosti, uz stalni razvoj postojećih kapaciteta sa kojima Esprint plus doo raspolaže. Uspešno poslovanje ostvareno je zahvaljujući adekvatnom prilagođavanju stalnim promenama na tržištu.

Ostvareni rezultati stvorili su pretpostavke za stabilno poslovanje Esprint plus doo i njegovo dalje širenje.

Segmenti poslovanja koje Esprint plus doo pokriva:

  • Reklamni materijal (hemijske olovke, promotivni upaljači, kišobrani, privesci, poklon setovi, kalendari, rokovnici, reklamna keramika i porcelan, reklamni tekstil, reklamni gedžeti,...)
  • Sredstva lične zaštite i opreme (odeća, obuća, rukavice, zaštita disajnih organa, zaštita očiju i lica, zaštita glave, zaštita sluha, protivpadna oprema, saobraćajna i bezbednosna signalizacija, prva pomoć i apoteke, protivpožarna oprema,...)
  • Profesionalna sredstva za održavanje higijene prostora (industrijska higijena, profesionalna hemija, papirna galanterija, sredstva za rad,...)
  • Štampa velikih tiraža (offset roto i tabačna štampa novina, lifleta, kataloga,...)
Kontakt

Kontaktirajte nas

Poruka je uspešno poslata. Hvala na saradnji.